Najnovejši prispevki

Kdo sva midva?

Hvala, ker naju želiš spoznati. Torej, kdo smo? Smo družina, ki svoj čas posveča medsebojnim odnosom, ljubezni, zaupanju in igrivosti. Aktiva člana v studiu DanYoga sva Nejc in Veronika, najina otroka pa sta zagotovo največja podpora, ki jo imava.

Najina vizija je spreminjati svet na bolje, povezovati ljudi in obuditi vse potenciale, ki se skrivajo v vsakem posamezniku. Sva iskrena, iskrivih oči, odprtih rok, ki dajejo tople objeme, predvsem pa sva zaupanja vredna poslušatelja in sogovornika. Sva Yin in Yang, med seboj se dopolnjujeva in širiva svoja obzorja, tako na domačih tleh, kot v tujini. Svoja znajna sva pridobivala in jih še pridobivava na različnih področjih…. Znima naju vse. Najbolj pa naju zanima človek, kot telo , um in duša. Poslanstvo sva našla torej v človeku, v tebi in meni in v vseh, ki pridejo z nama v stik. Poučujeva in predavava po vsej Sloveniji, prav tako izvajava zvočne kopeli in druge energetske terapije, ki delujejo zdravilno na telo. To sva midva in sva še veliko več, sva človeka, ki ŽIVIVA svojo resnico. Joga se izvaja v Parižljah v studiu DanYoga. Na jogo prihajajo iz krajev kot so (Braslovče, Polzela, Letuš, Mozirje, Šentrupert, Šempeter v Savinjski Dolini, Prebold, Žalec, Celje, Laško, Velenje, Trbovlje, Spodnja Savinjska Dolina …)

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

Najboljša joga, vaditeljica in zvočne kopeli z gongi daaaaleč naokoli! Hvala, ker ste!

Nincia P.

Udeleženka

Krasen ambient, odlična učiteljica, vonj, ki te spremlja vse do naslednjega dne, veliko informacij, uporabnih za naš boljši vsakdan, kvalitetna in raznolika joga .. 😉 ❤️?‍♀️??

Jasmina R. J.

Udeleženka

Dobiš tisti občutek, ko se poveže misel in telo, ko postane drža pokončna, ko si nazaj človek. Try Yoga by Veronika and you will enjoy in human emotion...

Barbara Š.

Udeleženka
Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.