Najnovejši prispevki

Loading Dogodki
  • Ta dogodek je potekel.
22 Dec.

GONGATRON

22. decembra, 2019 @ 6:00 pop - 9:00 pop
€30

Vabljeni na zvočni spektakel, kjer bo 5 GONGOV kar TRI URE oddajalo ZDRAVILNE ZVOKE in VIBRACIJE

S svojo izvorno frekvenco Gong vsakemu izmed nas igra svojo pesem in nas spomni na to, kdo smo in zakaj smo tu. Delovanje Gonga se ne da usmeriti na določeno področje na telesu saj njegove vibracije delujejo na celotno telo. Katerikoli zdravstveni problem imate, ga bo zvok Gongov dosegel in telo se bo pričelo samozdraviti, saj bodo ustvarjene vibracije ponovno vzpostavile prvotno komunikacijsko ravnovesje med vašimi celicami.

Gong je izvor in gibalo moči. Skozi njega se sprošča kozmična energija, ki transformira svojo moč skozi mogočne valove različnih tonov s posebnimi zdravilnimi frekvencami. Ti dosežejo globino fizičnega in mentalnega telesa in s tem sprožijo samozdravljenje. Tri ure gonganja za vaše telo, um in duha, pomeni globoko meditativno sprostitev in obnovo telesnih funkcij.

Med Gongatronom lahko ležite, sedite, se sprehajate tiho po prostoru. Na voljo bo tudi ajurvedski čaj, ki pomaga pri detoxu fizičnega telesa.

Število mest je omejeno.

Podrobnosti dogodka

Datum: 22. decembra, 2019 @ 6:00 pop - 9:00 pop
Čas: 6:00 pop - 9:00 pop
Lokacija: DanYoga Studio
Naslov: Parižlje 72
Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.