Najnovejši prispevki

Loading Dogodki
  • Ta dogodek je potekel.
31 Okt.

Magičen večer Morane – Noč Čarovnic in Magov

31. oktobra, 2019 @ 9:00 pop - 11:30 pop
€30

MAGIČEN VEČER MORANE – NOČ ČAROVNIC IN MAGOV

31.oktober je najpomembnejša prelomnica v letu. Starodaven praznik, ki so ga naša ljudstva poznala pod imenom NOČ MORANE, zdaj je nam bolj znano ime NOČ ČAROVNIC.

V času Morane se energija Matere Narave potegne navznoter in tudi mi bi se v tem času morali zazreti vase ter predelati tisto, kar nam med letom ni uspelo. Razumeti in si razložiti leto, ki smo ga preživeli in modrosti, ki smo se jih naučili preko dobrih in slabih izkušenj – iz njih bomo črpali moči in jih vstavili v prihodnost. Ob prazniku Morane nas obiskujejo duše prednikov. Spominjamo se jih in jih počastimo s prižiganjem ognja.

Praznik Morane je nov začetek. Čas, da pustimo staremu in tistemu, ki nam ne služi več, da odide in tako naredi prostor novemu, mlademu življenju. Na tako magično noč, polno čarovništva, duš in ostalih nevidnih zemeljskih obiskovalcev bomo transformiral s čantanjem nizke energije v visoke ter tako vplivali ne samo na lastno telo, um in duha, pač pa na planet Zemlja.

Chanting pomeni čantanje, petje ali ponavljanje določene besede z visoko vibracijo – mantre. V skupini je moč energije veliko večja, saj preko skupine steče večja količina energije do vsakega posameznika in seveda v svet oz. v sam namen pošiljanja energije. Poleg čantanja bomo s svetim lesom in žajbljem prečistili fizična in spiritualna telesa ter s pomočjo zvočne kopeli pripravili svojo energijo na nov začetek.

Svarog, bog Sonca odhaja v podzemlje in odpira tančico med svetom živih in mrtvih. Ob prazniku Morane nas obiskujejo duše prednikov. Spominjamo se jih in jih počastimo s prižiganjem ognja, sveč, zelišč in njim v čast okrasimo oltarje z odpadlim listjem, žitom, oreščki, bučami, ter jih poklonimo Materi Naravi- trojni boginji, ki je sedaj nastopila kot zrela, modra ženska, ki prinaša moč intuicije, modrosti in večnega znanja.

Cena dogodka je 30EUR. Dogodek traja tri ure.

Število mest je omejeno, prijave v inbox, veronika@danyoga.si ali na 040541680.

NAMASTE🙏

Vabljeni vsi magi in čarovnice ter ostala bitja!

Podrobnosti dogodka

Datum: 31. oktobra, 2019 @ 9:00 pop - 11:30 pop
Čas: 9:00 pop - 11:30 pop
Lokacija: DanYoga Studio
Naslov: Parižlje 72
Organizator: Veronika Ivartnik
Telefon: 040541680
Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.