Najnovejši prispevki

Loading Dogodki
  • Ta dogodek je potekel.
27 Okt.

Zvočna kopel

27. oktobra, 2019 @ 7:00 pop - 8:00 pop
€10

Zvočna kopel je oblika zvočno zdravilne terapije, kjer se igra Gonge in druga glasbila na terapevtski način za ustvarjanje globoke sprostitve. Vse, kar morate storiti je, da se udobno namestite, se umirite in zaprete oči. Pogosto spreminjava igralne tehnike, zato ni fiksnega ritma, zaradi česar možgani ne morejo slediti spremembam tonov in s tem se ustvari sprememba možganskega valovanja. Stanje Alfa v možganih je zelo hitro doseženo, sledi ji možgansko valovanje Theta. Alfa valovi so definirani kot možganska frekvenca med 7 in 12 Hz. Sanjarstvo, domišljija in asociativno razmišljanje so del alfa aktivnosti možganskega valovanja. Alfa valovi so prisotni v stanju sproščenosti.

Theta valovi so definirani kot možganska frekvenca med 4 in 7 Hz. Theta valovi se pojavijo med sanjarnim spanjem ali z REM (hitrim očesnim gibanjem) spanjem, čeprav se pojavijo tudi med globokim meditiranjem. Theta možganski valovi so stanje, kamor vas bodo gongi odpeljali. Najverjetneje boste vstopili v sanjsko, globoko meditativno stanje. Nekateri ljudje lahko tudi vstopijo v

Delta stanje možganskega valovanja (globoka frekvenca spanja). S Theta možganskimi valovi preidemo v dobro stanje meditacije.
Gong je neverjeten in močan inštrument za sprostitev in prehod v meditativno stanje. Priporočava, da preostanek dneva po zvočni kopeli preživite umirjeno in pijete veliko vode.

Prispevek: 10EUR
Prijave:
– FB: inbox
– GSM: 040541680
– E-pošta: info@danyoga.si

Podrobnosti dogodka

Datum: 27. oktobra, 2019 @ 7:00 pop - 8:00 pop
Čas: 7:00 pop - 8:00 pop
Lokacija: DanYoga Studio
Naslov: Parižlje 72
Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.