Povedati ti želim DanYoga Veronika Joga

Danes ti želim povedati, da si čudovito bitje. Res te prosim, da to ozavestiš. Poglej se, svoje oči, kako žarijo, kako si tvoje telo želi gibanja, kako si um želi miru in duša harmonije.

Povedati ti želim, da si božansko bitje, v tebi prebiva boginja/bog, ki vsak dan gleda skozi tvoje oči in ti tiho šepeče ter te vodi skozi življenje. Slišiš šepet duše, slišiš tisti notranji glas, 6 čut, intuicijo..? Si večkrat izgovoril/a stavek →saj sem vedel/a, da je bila tista pot prava…

Pišem ti zato, da se spomniš na šepet, ki te vsak dan tiho vodi skozi življenje, pišem ti zato, da zaupaš življenju in dogodkom, ki se dogajajo, kajti vse se dogaja z namenom nenehne rasti in učenja.

Spomniti te želim, da v življenju ni vedno le sonce in luč, pač pa kdaj pride tudi tema, kar je normalno, brez teme ne bi znali ceniti luči. Tukaj sem zato, da te spomnim, da stare zamere, morda sovraštvo škoduje le tebi, tvojemu telesu umu in duši. Vse kar čutiš, čutiš ti, vsa temačna čustva občuti tvoje telo, tvoj dih postaja plitek, ti dihaš težje, tvoj imunski sistem se slabi. Objemaj osebe v svojih mislih in njim pošiljaj ljubezen, iskreno čisto ljubezen in tvoj svet se bo začel spreminjati.

Pišem ti, ker te želim spomniti, da si nastal/a iz ljubezni in da si ljubezen… Ni pomembno kaj si po poklicu, ahh to te res ne oblikuje v človeka, prav tako ni pomemben tvoj socialni in ekonomski status, res ni pomembno kakšen avto imaš, kakšna oblačila nosiš, ker nekega dne bomo vse to pustili tukaj na zemlji. Pomembni so odnosi, odnos do sebe-ljubi se! Odnosi do drugih, kdaj si nazadnje nesebično pomagal/a drugemu, kdaj si se neznancu nasmehnil/a, kdaj si komu dal/a prednost pred blagajni, kdaj si uličnemu glasbeniku namenil/a pozornost, morda kakšen evro……? Kdaj si torej deloval/a tako kot človek?

Tako lep planet je Zemlja, toliko ljubezni in topline premore in mi z njo. Vabim te, da zaživiš z ljubeznijo. Začni z majhnimi dejanji, kot je nasmeh neznancu… Tako dobra bitja smo lahko ljudje, le svoje srce je potrebno poslušati, kajti srce vedno deluje iz ljubezni. Tebi, ki to bereš želim dan poln ljubezni, čuti, smej se, predvsem pa ljubi to čudovito življenje in ne pozabi, tema prihaja vsake toliko, da znamo ceniti svetlobo.

Podobni prispevki