Najnovejši prispevki

JOGA ZA VSAKOGAR Z jogo začni takrat, ko boš to začutil/a. Joga ni klasična vadba oziroma aktivnost. Joga je več kot le vadba, je način življenja, je dih, je gib, je um, je telo, je začetek in zaključek nečesa neponovljivega.
a

VADBA JOGE

Se prvič srečuješ z jogo v studiu DanYoga ali pa se morda še odločaš, da se nam pridružiš? Potem je video spodaj namenjen prav tebi.🧘🏼‍♀️🧘🏻‍♂️ Namaste🙏🏻❤️🤗

JOGA ZA ZAČETNIKE

Je namenjena vsem, ki se z jogo srečujete prvič, seveda se v ta termin lahko vpišete tudi tisti, ki želite poglobiti znanje o asanah. Težavnost vadbe prilagajamo postopoma ter tako telesu in umu iz vadbe v vadbo vračamo prožnost in stabilnost.

HATHA JOGA

Hatha joga je namenjena tistim, ki ste že obiskovali jogo v studiu DanYoga kot tudi tistim, ki se z jogo srečujete že nekaj časa. Vsebuje bolj napredne asane in vadba je prijetno intenzivna.

WAKE-UP JOGA

WAKE-UP- joga je namenjena vsem, ki radi zjutraj popolnoma prebudite telo, prilagojena je tudi začetnikom. Vadba poteka v jutranjih urah in je prilagojena tako, da imate po vadbi obilico energije, razgibano telo in umirjen um za prijetno aktiven dan.

JOGA PO 50ih

JOGA PO 5Oih- je namenjena vsem, ki ste uspešno praznovali abrahama, ali pa se mu približujete. Naj bodo vaša telesa tudi po 50ih fleksibilna in zdrava. Intenzivnost vadbe je prilagojena skupini tako, da je izvajanje joge varno in prijetno, počutje pa odlično.

JOGA ZA OTROKE

Joga za otroke je vedno čudovita izkušnja tako za naju, kot za vse otroke. Otroci se na uri Joge srečujejo z novimi asanami, se učijo dihalnih tehnik, meditirajo, spoznavajo sebe in izkušajo zvoke zdravilnih glasbil.

ČAKRA JOGA

Vadba čakra joge je prilagojena posamezni čakri na vsako vadbo. Iz tedna v teden se napreduje višje po čakrah vse do zadnje čakre. Vadba omogoči uravnovešanje naših energetskih centrov, kar posledično vpliva na naše zdravje in dobro počutje.

GONG JOGA

Vadba je sestavljena iz posebnih asan, katere odlično sovpadajo z mogočnimi Gongi. Med vadbo joge se nežno igra na Gonge, kar ojača izkušanje lastnega telesa.

JOGA NIDRA

Joga nidra je sproščanje uma in telesa preko besednih zvez. Gre za posebno tehniko, ki jo opisujejo z izrazi, kot so: “jogijsko spanje”, “spanje brez spanca”, “zavestno sanjanje”, saj z joga nidro vstopamo v stanje med spancem in budnostjo brez izgube zavedanja.

Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.