Spiritual z Žerjavico Hoja po Žerjavici DanYoga
SPIRITUAL z ŽERJAVICO NAPIS

Kako poteka dogodek

Na Spiritualu z Žerjavico rušimo nezaželena stanja in prostor polnimo z novo svežino, ki vam v življenje pripelje nova in bogata obzorja polna poguma, samozavesti, obilja ter bogastva na vseh področjih.

Spiritual poteka v umirjenem okolju ob robu gozda, kjer je prisotna gozdna tišina. Popotovanje bomo pričeli z Jogo, da umirimo um ter ga pripravimo na nadaljne aktivnosti. Celice po našem telesu bomo prebudili in uglasili z zvočno kopeljo, kjer bomo uporabljali različne inštrumente, med njimi so mogočni Gongi ter Šamanski bobni.

Vsi prisotni na tem dogodku smo katalizatorji energije potrebne za proces samega Spirituala. Ljudje smo tesno in energetsko povezani med sabo in z naravo. To vez bomo okrepili ter se povezali z višjimi energijami. Skupaj bomo zakurili ogenj ter se pričeli povezovati s tem mogočnim elementom. Ta proces zbudi znotraj nas moč in vitalnost, ki nam nadaljno služi pri hoji po žerjavici, kot tudi v življenju. Sam proces prebujanja se prične in hoja po žerjavici se otvori…

Kako poteka dogodek

Znebitev strahu

Naučili se boste osredotočiti na tisto, kar si resnično želite. Utišali boste miselne procese, ki vam onemogočajo in vas zadržujejo, da bi dosegli tisto, kar si v resnici želite. Izvedeli boste, da je prvi korak pogosto najtežji in najstrašnejši. Toda, ko je prvi korak za vami, ne bo nič več enako in to je ena najbolj navdušujočih in opolnomočnih izkušenj v vašem življenju. To je nekaj, česar se boste spominjali vse življenje.

KONCENTRACIJO

Naučili se boste naučili biti pozorni. Hodili boste po žerjavici! Že zaradi te misli boste stoodstotno pozorni na svoje misli in na to, kaj se dogaja okoli vas. Dandanes je povprečni čas 100% kontinuirane pozornosti 3 sekunde. Sposobni smo veliko več. Pravijo, da si z mislimi postavljamo meje in da naše misli ustvarjajo našo resničnost in naša resničnost ustvarja našo izkušnjo in naša izkušnja ustvarja naše življenje!

Opolnomočenje

Proces priprave na hojo po žerjavici vam bo pomagal prepoznati in odpraviti kakršnekoli duševne ovire, prinesel vam bo mentalno jasnost in vas napolnil z močjo. Iz dogodka boste odšli napiti s ponovnim zaupanjem vase in v svojo sposobnost odločanja in premagovanja življenjskih izzivov. V svoje življenje boste vrnili moč, ki je zastala oz. ste jo predali drugi osebi ali sistemu.

SPIRITUALNOST

Prakticiranje hoje po žerjavici in uporaba transformativne moči ognja se v svetu že več tisoč let uporablja kot obred prehoda v novo življenje, transformacije, za ozdravitev, iniciacijo v telo in poglabljanje verovanja. V Sloveniji se ta praksa uporablja še danes in ta pripomore k samoodkrivanju, krepitvi notranje moči in osebni ter spiritualni rast.

RAZVOJ 6 ČUTA

Naučili se boste zaupati svojim notranjim vodstvom. Ljudje smo naravno intuitivna bitja. Vsi imamo šesti čut. Večina nas je že doživela deja-vu. Imamo tisti notranji občutek ali po ang. “gut feeling“ ki nas vodi pri odločitvah in nam pomaga, da se odločamo skladno s svojim življenjskim poslanstvom. Ko utišamo določene kričeče procese, ki meglijo naše zavedanje, spoznamo naše notranje vodstvo…

Ogenj kot medij

Ko boste hodili po žerjavici, vam bo ogenj dal nekaj nekaj zelo močnega in neponovljivega. Nekaj, kar boste vzeli s sabo in to boste imeli do konca svojega življenja. Učenje in izkušanje, ki presega logične meje in nam odpre pot do naše moči in veličine. Učenje preko izkušanja… izkušanje preko zabave… zabavanje z vsemi čuti… kot nam je bilo dano ob rojstvu.

Širjenje mej

Kdaj ste nazadnje naredili nekaj povsem prvič? Kdaj ste nazadnje izkusili nekaj mogočnega in transformativnega? Kdaj ste nazadnje začutili tisti naval adrenalina, ki prihaja z navdušenjem nad preizkušanjem novih in vznemirljivih izkušenj? Dogodek nas premakne iz cone ugodja ter nam pokaže česa smo kot posamezniki sposobni…

SAMOZAVEDANJE

Ko začnete biti 100% pozorni, zlasti na svoje misli pričnete razvijati samozavedanje. Iz trenutka v trenutek se bolj zavedate, kako vaše misli vplivajo na vaša čustva, vaše interakcije z drugimi in vesoljem kot celoto. Začnete se učiti sodelovati z ognjem in tekom dogodka sprejmete to moč, ki vam jo ogenj ponuja. Pričnete biti pozorni na nianse pretoka energije po vašem telesu… prične se proces samozavedanja procesov v vašem mentalnem, astralnem in eteričnem telesu.

OGENJ KOT SOPOTNIK NA SPIRITUALNI POTI

Hoja po ognju ali žerjavici je v veliko kulturah znana kot duhovna in religijska praksa z namenom čiščenja in opuščanja ter prebujanja ognja v nas. To je čas, ko presežemo omejitve možnega, obvladamo strah ter ozavestimo, da smo veliko več, kot fizično telo.

Spiritual z Žerjavico Hoja po Žerjavici
OGENJ – ZDRAVILEC

Ste vedeli, da ogenj nima sence??

Ogenj deluje samo s svojo svetlo stranjo.
Ogenj je sposoben transformirati senčno v svetlo…☯️☯️☯️

Pri Spiritualu z žerjavico je ogenj element, ki pretvori slabo v dobro, nezaželjeno v nekaj drugega – željenega, senčno v svetlo… Element ognja deluje tebi v podporo, da tvoje življenje še bolj osvetli.?

Spiritual z Žerjavico Hoja po Žerjavici
SIMBOL TRANSFORMACIJE

Ogenj je pomemben proces, ki vpliva na ekološke sisteme po vsem svetu. Pozitivni učinki ognja so spodbujanje rasti in ohranitev različnih ekoloških sistemov.

?Zdravilne lastnosti ognja so poznale vse stare civilizacije. Je element z najvišjo vibracijo in edini med elementi, ki ima moč preobražanja. Vsi ostali imajo zgolj moč čiščenja. Zato simbolno predstavlja ustvarjalno spremembo, preporod, notranjo svobodo…

Spiritual z Žerjavico Hoja po Žerjavici
AGNI – OGENJ TATVA

Je prvi element, ki je nastal iz AKASHE.

Na začetku stvarjenja je bil ogenj. Načelo ognja je širjenje in toplota.
Ogenj je element, ki ima dve polarnosti, aktivno in pasivno. Aktivna polarnost zajema graditeljske in ustvarjalne elemente, pasivna polarnost pa zajema rušilne in razdiralne elemente. Vid je čutilo s katerim se z ognjem povezujemo. Ogenj je SVETLOBA, KI ZDRAVI.???

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

PRIDRUŽI SE NAM

Spremljaj dogodke in aktivnosti SPIRITUALA na spletni strani DanYoga ali se nam pridruži na Facebook strani Spiritual z Žerjavico. Redno objavljamo dogodke in aktivnosti na področju Hoje po žerjavici. Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na info@danyoga.si ali 031 219 423 (Nejc).