Najnovejši prispevki

ZVOČNA KOPEL Opisati kaj je zvočna kopel z eno besedo je skoraj nemogoče. Zvočna kopel je meditacija, je potovanje, je občutenje, je slišanje, je premikanje notranjih mej v širine in globine.
a

Prisluhni in sliši glas svoje intuicije

S pomočjo zvočnih kopeli lažje prisluhnemo in zaslišimo glas svoje intuicije, kar nam omogoča, da prepoznamo, kako z nami komunicira. Intuicija je glas duše in nam omogoča vpogled iz veliko širše perspektive. To je darilo, je naša sposobnost, naša duhovna povezava, naša notranja moč. Intuicija je naš kompas, ki nas vodi po naši življenjski poti.

a

Zvočna kopel je oblika zvočno zdravilne terapije, kjer se igra Gonge in druga glasbila na terapevtski način za ustvarjanje globoke sprostitve. Vse, kar morate storiti je, da se udobno namestite, se umirite in zaprete oči. Pogosto spreminjava igralne tehnike, zato ni fiksnega ritma, zaradi česar možgani ne morejo slediti spremembam tonov in s tem se ustvari sprememba možganskega valovanja.

Stanje Alfa v možganih je zelo hitro doseženo, sledi ji možgansko valovanje Theta.

Alfa valovi so definirani kot možganska frekvenca med 7 in 12 Hz. Sanjarstvo, domišljija in asociativno razmišljanje so del alfa aktivnosti možganskega valovanja. Alfa valovi so prisotni v stanju sproščenosti.

Theta valovi so definirani kot možganska frekvenca med 4 in 7 Hz. Theta valovi se pojavijo med sanjarnim spanjem ali z REM (hitrim očesnim gibanjem) spanjem, čeprav se pojavijo tudi med globokim meditiranjem.

Theta možganski valovi so stanje, kamor vas bodo gongi odpeljali. Najverjetneje boste vstopili v sanjsko, globoko meditativno stanje. Nekateri ljudje lahko tudi vstopijo v Delta stanje možganskega valovanja (globoka frekvenca spanja). S Theta možganskimi valovi preidemo v dobro stanje meditacije.

Skupinska zvočna kopel

Skupinske zvočne kopeli izvajamo v studiu DanYoga v parižljah, kjer je pripravljena atmosfera na polno doživljanje zvočne kopeli. Dogodki potekajo za vikend (pet. sob. ned.). Aktualne objavljene zvočne kopeli lahko najdete na dnu te strani ali pa na facebook strani DanYoga “LINK“.

Poslovna Zvočna Kopel

Poslovne zvočne kopeli se opravljajo na sedežu vašega podjetja, skupnosti, društva, zavoda itd. Predhodno se dogovorimo o vaših zahtevah, nato midva v teh okvirjih opraviva zvočno kopel. Za opravljanje zvočne kopeli se potrebuje prostor velik toliko, da se lahko udobno namestijo vsi udeleženci. Za več informacij stopite v stik z nama na: info@danyoga.si ali pokličite na 031219423.

Individualna Zvočna Kopel

Želite presenetiti svojega najdražjega, družinske člane ali prijatelje? Rezervirajte si termin indivudualne zvočne kopeli in pripravila bova prostor samo za vas. Predhodno se dogovorimo katere naravne dišave želite, da uporabiva. Prav tako lahko pred zvočno kopeljo malo aktiviramo svoje telo ter izvedemo jogo. Vse je stvar dogovora zato je najbolje, da naju pokličite 031219423 ali nama pišete na info@danyoga.si

Aktualni dogodki - zvočne kopeli

[mkd_events_list image_size=”full” order_by=”menu_order” order=”ASC” category=”zvocne-kopeli”]
Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.