ODLIČNO POČUTJE

Joga doprinese k boljšemu pretoku energije po telesu.

FLEKSIBILNOST

Poskrbi, da vsakodnevni izzivi postanjejo prijetna opravila.

UMIRJEN UM

Pomaga poiskati ravnovesje v katerem je vse preprosto.

Aromaterapija

V studiu DanYoga med vsako vadbo ali dogodkom uporabljamo naravna eterična olja, katere mešanice pripraviva sama. Eterična olja služijo poglobitvi same izkušnje, kot tudi za izboljševanje določenega zdravstvenega stanja. Pripravljava veliko mešanic eteričnih olj, ki jih odvisno od namena vadbe skladno uporabiva. Za razpršitev olj uporabljamo difuzor, ki razprši prijeten vonj eterike v prostor. Za odišavljenje prostora uporabljamo tudi druge dišave, kot so MYRRH smola, FRANKINCENSE smola, kadilne paličice, eterična olja itd.

Kaj potrebujete prinesti s sabo na prakso joge?

V našem studiu vas čaka vse, kar potrebujete za prakso joge.

Prostor je v celoti pripravljen in opremljen tako, da si ob prihodu izberete podlago ter pričnete z umirjanjem in prakso. Podloga za izvajanje asan vas čaka, kot tudi blazina in odeja za sproščanje. Dodatne pripomočke za vadbo kot so trakovi in bloki so prav tako prisotni v studiu. Prostor je ogret na konstatno in ravno pravo temperaturo, da je izvajanje joge prijetno doživetje. Studio je opremljen z prezračevalnim sistemom, kar pomeni, da v prostor ves čas prihaja svež mikro-filtriran zrak, odsesava pa izrabljen zrak. Nameščen imamo tudi razvlaževalnik, da ohranja vlažnost v mejah normale (okoli 50%).

Tvoj Spiritualni Joga Vodnik

Prava moč prihaja od znotraj, vsak izmed nas je sposoben mogočnega obstoja.
Tvoje telo je najbolj izpopolnjen inštrument, kar jih obstaja! Preko Joge ga spoznavamo, umirjamo, celimo ter mu prisluhnemo.

PREGLED NAŠE PONUDBE

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

Stopite v stik z nami

Uporabite obrazec spodaj in nam pošljite sporočilo. Zelo bomo veseli vašega zanimanja.

    KJE SE NAHAJAMO?

    DanYoga se nahaja v Parižljah, čeprav dogodke izvajamo po celi Sloveniji, vadba joge poteka večino v našem studiu, kjer je prostor primerno urejen za vadbo joge.

    STUDIO DANYOGA