JONI ALI ŽADASTA JAJČKA

Kaj so Joni Jajčke

V sanskrtu ženske genitalije imenujejo “Yoni”. Ta izraz pomeni tudi “sveti prostor” ali  “sveti tempelj”. Ta simbol so v vzhodnih kulturah častili stotine let, ker je dajal življenje, ljubezen in ustvarjalnost. Vsa ta moč je v tem, svetem delu ženskega telesa.

Yoni jajčka imajo več imen, na primer žadasta jajca, joni jajčka, . Kakorkoli jih že pokličete, so polirani poldragi kamni v obliki jajčec, ki naj bi jih nosili v nožnici.

Po nekaterih ocenah ženske ta jajčeca uporabljajo že več kot pet tisočletij.

Konkubine in carice kraljevske Kitajske so ta jajca skrivaj uporabljale, da so lahko dlje ostala napeta in čvrsta. Čeprav so se jajca Yoni začela ugajati vladarjem starodavne Kitajske, so ženske, ki so jih uporabljale, hitro ugotovile, da ponujajo tudi druge ugodnosti. Yoni jajčeca so tem ženskam omogočala, da so ob staranju ohranjale čudovito zdravje, dostopale do svoje spolne moči in prebujale čutnost.

Taoistični izvajalci že stoletja uporabljajo jajca Yoni. Verjamejo, da močno medenično dno in nožnica naredijo življenjsko energijo močnejšo.

Taoistična praksa vključuje vnašanje energije jajčeca, predstavljanje lastnega filtriranja energije skozi Yonija v hrbtenico in zunaj glave. Druga taoistična vaja s temi jajci vključuje poskušanje filtriranja energije skozi Yoni in nato poskušanje ohraniti očiščeno energijo nad popkom kot svojo osebno energijo nova.

K priljubljenosti Yoni jajčec so prispevale tudi Keglove vaje. Dr. Kegel jih je razvil za zdravljenje urinske inkontinence pri ženskah. Kmalu je ugotovil, da imajo tudi številne druge ugodnosti. Ženske, ki so nekoč mislile, da ne morejo doseči orgazma, so spoznale, da lahko. Ženske, katerih vrhunci so bili redki in komaj opazni, so ugotovili, da so lahko veliko bolj pogosti in veliko močnejši. Ko so ženske, ki izvajajo Keglove vaje, začele trditi, da se jim je spolno življenje in odnosi izboljšali zaradi močnejših mišic medeničnega dna, je vse več žensk začelo izvajati te vaje.

Vendar polovica žensk, ki so poskusile s tem pristopom, ni dosegla pričakovanih rezultatov. To je bilo posledica dejstva, da so vaje delali narobe. Yoni jajčka to pomagajo preprečiti, so orodje, ki vam pomaga, da Kegelove vaje izvedete na pravi način. Ko vstavite jajčece, lahko čutite, da se premika ob nožnične stene. Tako imate boljši nadzor nad tem, katere posamezne mišice krčite v različnih trenutkih.

Starodavna praksa v kombinaciji s sodobnimi idejami je prinesla neverjetne telesne, duševne in spolne koristi.

Do pred nekaj leti je bila ta starodavna praksa na voljo le taoistom in članom kitajske kraljeve družine. Odkar je postala javna, je vse bolj priljubljena in ni čudno zakaj. Ta celostni pristop je kot verižna reakcija – ena korist vodi do druge.

PREDNOSTI UPORABE JONI JAJČK

Joni jajčka so primerna za vsako žensko, ne glede na starost. So celostna, higienska in neporozna alternativa običajnim vajam za krepitev medeničnega dna. V nasprotju z drugimi orodji, ki vam pomagajo izvajati Keglove vaje, te kroglice niso narejene s ftalati, BPA, kemikalijami, barvili ali mehčalci. To pomeni, da so Joni jajca na trenutnem trgu edinstvena, ker so popolnoma varna in naravna.

ZMANJŠUJEJO SIMPTOME MENOPAVZE
URAVNAVAJO ČUSTVENA NIHANJA
ZMANJŠUJEJO PMS, MENSTRUALNE KRČE IN NAPETOST V PRSIH
VEČJA VLAŽNOST NOŽNICE
ZDRAVLJENJE ENERGETSKIH BLOKAD
ŽENSKA POSTANE MNOGO BOLJ ORGAZMIČNA
PREBUJANJE SPOLNE ENERGIJE, STRASTI IN LIBIDA
KREPITEV VAGINALNIH MIŠIC IN MIŠIC MEDENIČNEGA DNA
VEČANJE ČUTNOSTI V SVETEM PROSTORU

Joni Jajčka Žad

50,00 

Ob naročilu prejmete tri velikosti Joni Jajčk.

Na zalogi

Šifra: 0022 Kategorija:

Opis

Jajček iz žada ima že sam po sebi zdravilno funkcijo. Kot vaginalna utež pa je njegova moč še potencirana, saj vagino očisti, okrepi mišice medeničnega dna, vrne življenje v rodila, jih prekrvavi in segreje. To pa prinaša notranjo moč in lepoto celemu telesu, saj pozitivno stimulira živčni sistem, pomiri nadledvično žlezo, okrepi vranico ter obraz napolni s sijajem in milino.

Žadasto jajčka pomaga pri preprečevanju uhajanja urina, dvigu in polnjenju prsi, maternice in mišic obraza, podpira spolno moč, odpravlja bolečine v hrbtenici, polepša spolno življenje, pomaga pri obnovi rodil po porodu in vlaži nožnico.Informacije in navodila najdete tukaj: https://www.danyoga.si/jogavinca/joni-jajcka/

 

Navodila za uporabo lahko najdete tukaj: POVEZAVA