Najnovejši prispevki

Beli Žajbelj Beli žajbelj se že dolgo uporablja pri čiščenju in obredih, da pomaga transformirati ali očistiti energijo. Glavna prednost belega žajblja, ki ga večina ljudi uporablja, je čiščenje negativne energije v prostorih, vendar je njegova uporaba bolj razširjena. Ima veliko prednosti in koristi pri energetskem zdravljenju, ritualih, feng shui in metafizičnem delu .

Prednosti uporabe Belega Žajblja in navodila za uporabo

Beli žajbelj, nabran iz obalnih gora v Kaliforniji, je mnogim sveta rastlina in prav tako je bila v starodavnih praksah uporabljena v zdravilne in ceremonialne namene. Žajbelj se uporablja za čiščenje, celjenje, pomirjanje, pogosto se uporablja za dimljenje v obliki zavitka ali lističih, katere kurimo in dimimo v posodici, da očisti prostor morebitnih negativnih energij.

Ta moč naj bi se iz rastline sprostila z izgorevanjem listov.

Čiščenje prostora.

Zakurite na žajbelj, dokler se dim ne dvigne, nato počakajte, da se plamen umiri ne stresajte plamena, ampak pustite, da se naravno umiri oz. pogasi. Nosite palico v svoji prevladujoči roki in se pomaknite do glavnih vrat v sobi (če je več vrat, izberite tiste, ki so vam  najbližje).

Dimite okoli vrat v smeri urinega kazalca po obliki vrat. Nato nadaljujte po sobi proti desni (v smeri urinega kazalca), pri vsakem oknu se ustavite in enako dimite okoli njega prav tako za vsaka vrata. Ko se približate pohištvu, pomaknite palico nad in pod njimi, školjko ali posodico za pepel pa držite pod žajblom, da boste ujeli pepel.

Nato odprite okna, da omogočite, da se med dimljenjem prostora iz njega izteče negativna energija.

Ko se premikate po sobi, lahko glasno govorite: “Želim, da se prostor očisti vsega, kar ne služi več najvičjemu nameni in naj v prostor vstopi mir, sreča in veselje. “. Prosite, da se prostor in vi očistite morebitnih nezaželenih energijskih navez ali miselnih vzorcev, ki vam ne služijo več.

Nato žajbelj pogasite z nežnim brušenjem ob posodo. Šopek žajblja lahko shranite za nadaljnjo uporabo.

Besede čiščenja

Sprostim vso energijo, ki mi ne služi več v svoje najvišje dobro. Prosim, da ljubezen, svetloba, zdravje, bogastvo, sreča in obilje zapolnijo moj obstoj.

Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.