Najnovejši prispevki

Black Sage Črni Žajbelj je odlično pripomoček za prakticiranje šamanizma, spiritualna potovanja, izvajanje dohovne psihologije – PATHWORK, itd.

Prednosti Črnega Žajblja in navodila za uporabo

Salvia Mellifera, znana tudi kot Črni Žajbelj, je znan in široko uporabljen izdelek med avtohtonimi prebivalci Srednje Amerike, zlasti med prakticiranju šamanizma. Je del obredov čiščenja, kjer se te čudovite rastline zakurijo in njihov sveti dim se sprosti. Dim spodbuja pridobivanje vizij in izničuje tako negativno energijo kot slabe entitete. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da je bilo 94% bakterij v sobi uničenih po zažiganju te rastline.

Črna žajbelj se torej uporablja za čiščenja, ki prav tako posledično spremeni vaše stanje zavesti. Proizvaja se iz rastline Artemisia vulgaris, ki raste na obali Mehike in Kalifornije.

Za spodbujanje sanj in vizij.

Črni Žajbelj je zelišče, ki se uporablja za introspekcijo in notranje zdravljenje. Če se zažge pred spanjem, pomaga ustvariti miren spanec s prijetnimi sanjami. Črni Žajbelj se uporablja kot pripomoček med astralnih potovanjih, šamanskih potovanjih in zaščito med temi potovanji.

Črni Žajbelj ne bo povzročil “potovanja” ali divje halucinacije. V največji meri lahko okrepi vaša prizadevanja za vizualizacijo in oživitev vaših sanj oz. domišljije.

Besede čiščenja

Sprostim vso energijo, ki mi ne služi več v svoje najvišje dobro. Prosim, da ljubezen, svetloba, zdravje, bogastvo, sreča in obilje zapolnijo moj obstoj.

Ste pozabili geslo? Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste sprejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.