Resnica je, da moja, tvoja, naša, energija teče tja, kamor usmerjamo pozornost, svoje misli DanYoga JOga

Spoznanje, da se energija našega telesa povezuje z energijo vsakogar in vseh okoli nas, je res navdihujoče. ?

To pomeni, da se tvoja, moja ali njihova energija poveže ob rokovanju, ob klepetu, ali pa kar tako mimogrede. Naše energije se torej povezujejo z vsemi, ki jih srečujemo, z njimi komuniciramo ali pa jih zgolj za hip oplazimo s pogledom.

Z vsako interakcijo delimo svoje trenutne misli in občutke, tudi če smo v stiku le za sekundo ali dve. Torej tako, kot naša energija vpliva na druge, tudi energija drugih vpliva na nas.

Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da si vstopil/a v prostor, kjer je bilo vzdušje »napeto«, kasneje pa si izvedel/a, da je bil tvoj občutek posledica prepira, ki se je zgodil prej?

Torej jasno je, da puščamo svojo energijsko sled, in le to lahko uporabimo za zdravljenje.

Ja, prav si prebral/a. Vsaka beseda, ki jo izrečemo ima določeno vibracijo in dobro je vedeti, da lahko z besedami zdravimo.

Resnica je, da moja, tvoja, naša, energija teče tja, kamor usmerjamo pozornost, svoje misli.

Če lahko sprejmemo, da je vesolje sestavljeno iz energije, je dobro vedeti, da energija nima časovnih in prostorskih omejitev. To pomeni, da zanjo čas in prostor res nimata pomena.

Že z mentalnim pošiljanjem, zdravja, lahko tudi ljubezni, kar pač želite nekomu drugemu-pomaga

Oseba, kateri pošiljate določene vibracije jih tudi prejme. Na zelo subtilni ravni lahko osebe to tudi blago ali močneje zaznavajo.

Saj veste kako to gre, včeraj si razmišljal/a o osebi, s katero se že dolgo nisi slišal/a in naslednji dan te oseba pokliče….

Zakaj pravzaprav vse to pišem? Zato, da te spomnim, da lahko vsak dan tudi ti s svojo energijo in s svojim energetskim poljem ustvarjaš dobro in delaš čudeže.

Danes pred spanjem pomisli na osebo, ki jo imaš rad/a in tej osebi iz svojega srca pošiljaj čisto LJUBEZEN.

NAMASTE

Podobni prispevki