Brez TEME ne bi vedeli kaj je SVETLOBA DanYoga

SMRT. Je naraven del življenja in z zavedanjem smrtnosti cenimo življenje.

Smrt je še vedno zavita v skrivnostno tančico žalosti in tišine, čeprav je popolnoma naraven proces, ki včasih pride prehito za nas-vendar pa v točno določenem času za tistega, ki se poslovi.

Izgubo osebe spremljajo občutki žalosti, strahu, nemoči, pa vendar tiho v nas tli upanje-vera, da se bomo s to dušo še srečali. Če izklopimo logičen um, vemo, da smo iz energije in da je energija neskončna, torej je ta vera čisto na mestu.

Če nas zapusti oseba, ki nam je blizu nastane praznina, ki jo skušamo zapolniti. Ta praznina nastane zaradi navezanosti na to osebo in to kar nam je ta oseba povzročila, ali dobro ali slabo.

Obžalovanje nastane zaradi nedorečenega ali nezaključenega s to osebo v času življenja. Razumeti je potrebno, da ima vsak v sebi vir ljubezni, ki ga nato deli z drugimi in okolico.

Velikokrat zmotno razumemo, da to ljubezen povzroči nekaj zunaj nas in mislimo, da tisto zunaj nas prebuja to znotraj nas, v resnici pa mi to dopustimo in ob napačni razlagi poistovetimo ljubezen s tistim zunanjim.

Razumimo, da smo mi vir svoje ljubezni in spodbujajmo nenavezanost, ker le tako lahko ljubezen v celoti delimo v okolico.

Brez teme ne bi vedeli kaj je svetloba, podobno brez smrti ne bi vedeli kaj je rojstvo.

Vse se odvija v neskončnem ciklu preroda. Določene religije nam narekujejo, da moramo ob smrti to osebo zapustiti v žalosti in obžalovanju vendar je prav nasprotno.

Tej duši to telo ne služi več in ga je zapustila, poiskala bo novo telo in se prerodila v novi podobi, zopet bo razigrano iskala nova doživetja in v večnost prinesla novo znanje.

Slavimo to dušo, saj bo ponovno rojena in bo imela priložnost živeti novo življenje.

Če se zavedamo, da smo popotniki na tej zemlji, sprejmemo življenje, živimo v celoti in zemljo napolnimo s svojim poslanstvom, ki ga prinašamo saj vemo, da nas na koncu čaka veliko slavje.

ROJSTVO. Slavimo rojstvo novega zemljana. Slavimo prerod nove duše v novo telo.

Včasih slišim koga, ki reče:« Ta otrok ni bil v planu, kar zgodilo se je.«

Se je res kar zgodilo, ali pa je življenje imelo svoje načrte? Ni naključij, rojstvo je načrt življenja in tudi ta otrok je bil načrtovan, kljub temu, da logični um tega ne priznava.

In kaj je zame osebno pomembno, ko ženska zanosi- SREČA, LJUBEZEN, SPREJEMANJE, VESELJE, saj se v njej kreira novo življenje, nov začetek, nov cikel.

Naj slavi vsa okolica in naj bo prisotna ljubezen ter zaupanje, da ima življenje načrt.

Duša, ki se je odločila ve, da bo vse dobro, ker popolnoma zaupa v življenje. Ta duša ve, da ne potrebuje veliko za preživetje, ker zaupa v najmočnejšo silo, ki jo poganja ljubezen…

Zato dragi moji ZAUPAJTE NAČRTOM ŽIVLJENJA in LJUBITE!!!

NAMASTE DanYoga

 

Podobni prispevki